Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Säsongsavslutningen 2009


Så var det dags att avsluta säsongen för såväl Polyharporna som Polycarpusgubbarna. Vi möttes vid Hudiksvalls Golfbana på lördagförmiddag, åt lunch på golfrestaurangen och gick sedan ut i två dambollar och två herrbollar för att möta dagens öde. Det var en mycket "damvänlig" golfbana, men lagomt långa par 4 hål och kupering. Vi hade tur med väderleken. Uppehåll hela rundorna och lagom temperatur.

Till allas stora överraskning var det Annica som tog hem dagens runda och därmed förärades att härbärgera Gumman fram till nästa säsongavslutning. På en ärofylld andraplats kom Gun-Inger och fick motta den lilla Gumman och därefter Gunilla.

Till nästa säsong borde vi kanske omarbeta våra pristagar-regler och räkna samman samtliga rundor under säsongen. Därmed hade prisutdelningen detta året sett helt annorlunda ut. Vinnare i Polycarpus var detta året Bruno Näslund, som fick äran att njuta av Gubben närmaste året. Kvällen fortsatte sedan med en mycket god middag på restaurang 49-an. Lokalen och environgerna var välfyllda, för det var marknad i Hudiksvall. Vi förgyllde tillvaron för övriga gäster med våra härliga bordsvisor.

Åter till hotellet försökte vi oss på en samling i lobbyn en trappa ner, men fick klagomål på vår höga ljudnivå, så det blev att krypa till kojs för oss allihopa. Men det hade varit en härlig lång dag.Söndagen den 13 september 2009

.